Franky's Place

Alles en meer over wonen

Zin in een nieuw interieur? Begin met een dekbedovertrek kopen

dekbedovertrek kopen

Soms kijk je om je heen in je slaapkamer, woonkamer of keuken en denk je: ik ben wel toe aan iets nieuws. Nu kun je natuurlijk je hele interieur wegdoen en opnieuw beginnen, maar wie heeft daar het geld en de tijd voor? Probeer daarom subtiel je interieur te veranderen met goedkopere elementen. Een dekbedovertrek kopen kan in je slaapkamer al een groot verschil maken. 

dekbedovertrek kopen

Je slaapkamer een make-over geven

Een bed koop je doorgaans eens in de vijf tot vijftien jaar, afhankelijk van je budget en de kwaliteit van het bed. Die vervang je dan ook niet zomaar alleen omdat je even toe bent aan iets nieuws. Maar je hoeft je bedframe niet te veranderen om je bed te veranderen. Met een nieuwe dekbedovertrek, wat kussens en misschien een sprei ziet de hele ruimte er anders uit.

Nog een voordeel van de dekbedovertrek: je kunt er zoveel kopen als je wil. Dat betekent dat je dus ook twee, drie of zelfs vier sets kunt kopen zodat je kan afwisselen wanneer je daar behoefte aan hebt. 

dekbedovertrek kopen

Variatie in stijlen

Als je dan toch variatie aan gaat brengen in je slaapkamer, dan is het nog leuker om overtrekken in verschillende stijlen te kiezen. Zo kun je het ook afstemmen op jouw humeur of bijvoorbeeld op het seizoen. In de zomer heb je misschien meer zin in felle kleuren, patronen en bloemen. In de winter is een mooie donkere effen kleur al snel iets waar je behoefte aan hebt.