Franky's Place

Alles en meer over wonen

Woonwinkel

Wij hebben een perfecte woonwinkel voor je gevonden waar je alles kan vinden voor huis en tuin. Het is een webwinkel (www.superwoonwinkel.nl) met een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod. De prijzen zijn betaalbaar en ze leveren snel en goedkoop. Daarnaast wordt alles precies op maat voor je gemaakt.

Het assortiment

De artikelen die zij aanbieden zijn tafelbekleding, deurmatten, gordijnen, rubberen matten, boodschappentrolley’s, sierkussens, plaids en servetten, raamfolie, tuinkussens, konijnenhokken, kippenhokken, vliegengordijnen, alles voor in de badkamer, verlichting en alles voor op je bed.

Instructies speciale producten

Bij sommige producten is er wat extra aandacht nodig bij de voorbereiding van je aankoop en bij het onderhoud en het schoonmaken van het product. Dit betreft tafelbekleding, vliegengordijnen en raamfolie. De informatie hierover vind je op de website op elke sitepagina helemaal onderin, onder het kopje ‘Categorieën’.

Bezoek de website

Hun website www.superwoonwinkel.nl is klant- en gebruikersvriendelijk. Je vindt in een paar klikken wat je zoekt. Kijk gerust rond en stel je voor hoe het er uit gaat zien in jouw interieur of in jouw tuin. Er zijn ook altijd speciale aanbiedingen. De link daar naartoe vind je rechts bovenin bij elke sitepagina, onder het kopje ‘sale’ of ‘kerst’.

Schrijf je vrijblijvend in www.superwoonwinkel.nl

Je vind hier de link om je te registreren met je e-mailadres. Je kan je dan aanmelden voor een leuke nieuwsbrief en zo altijd op de hoogte blijven van de beste koopjes. Door een account aan te maken vergemakkelijk je het betalingsproces bij je bestellingen.

Heb je vragen?

Wil je informatie of vrijblijvend advies? Bel dan naar 085-0471624. Een e-mail kan ook. Het e-mailadres is klantenservice@superwoonwinkel.nl. Op de website vind je ook een contactformulier: contactformulier.