Franky's Place

Alles en meer over wonen

Woning verbouwen? Investeer in vloeren egaliseren

Fotos0025Als je jouw woning gaat verbouwen, zijn er veel zaken die je kunt veranderen om jouw woning meer aan jouw wensen te laten voldoen. Veel mensen denken wel aan het plaatsen van een nieuwe keuken en het renoveren van de badkamer bij het verbouwen van hun woning, maar het aanpakken van de vloer komt bij minder mensen op. En dit is erg jammer, want een vloer kan na vele jaren gebruik al snel ongelijk worden en minder aantrekkelijk ogen, terwijl het probleem van een scheve vloer eenvoudig aangepakt kan worden. Heb jij ook een scheve vloer? Investeer dan niet alleen in een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer, maar kies ook voor vloeren egaliseren?

DSC00193Wat is egaliseren?

Het egaliseren van een vloer wordt ook wel het gelijktrekken van een vloer genoemd. Heeft een vloer vele jaren in een woning gelegen en wordt er iedere dag enthousiast overheen gelopen door het hele gezin, dan is het logisch dat een vloer na enkele jaren niet meer helemaal gelijk is. Door te investeren in vloer egaliseren kun je dit probleem eenvoudig oplossen, want in dit geval gaan gespecialiseerde vakmannen aan de slag om jouw vloer voor honderd procent gelijk te maken.

DSC00198Wanneer is het interessant?

Het gelijktrekken van een vloer is voornamelijk interessant als je van plan bent om een nieuwe bekleding op de vloer te gaan plaatsen. Wil je dat dit goed gebeurt, dan is het namelijk belangrijk dat de ondergrond van de bekleding goed is.