Franky's Place

Alles en meer over wonen

Wonen in de hoofdstad

makelaar

Om een woning te bemachtigen in Amsterdam is tegenwoordig niet heel eenvoudig, de stad is geliefd bij veel mensen en heeft alles wat een stad moet hebben. Zeker wanneer je een beperkt budget hebt is het zoeken naar een speld in een hooiberg, toch kan makelaar amsterdam je perfect van dienst zijn om een geschikte woning voor je te vinden. Door gebruik te maken van een ijzersterk netwerk, weten zij als eerste welke woningen er vrijkomen om zo hun slag te slaan voor jou. Op deze manier profiteer je ervan door als eerste te kunnen reageren.

Je woning verkopen

Wil je om een of andere reden verhuizen naar een andere koopwoning, dan is het zaak dat je huidige woning voor een goede prijs wordt verkocht. De Amsterdam makelaar kan aan de hand van een waardebepaling van je woning, deze zo goed en aantrekkelijk mogelijk in de markt zetten. Vaak wordt er een voorstel gedaan om je woning op een bepaalde manier in de markt te zetten, er wordt onder andere gekeken naar gelijkwaardige woningen in de buurt en de staat van je woning. Op deze manier kunnen we onderscheid maken, en de kans vergroten bij het verkopen van je woning.

amsterdam makelaar

De eerste indruk van je woning

Wanneer mensen een huis gaan kopen, is de eerste indruk het belangrijkste. Is deze niet goed dan haken veel mensen al heel snel af, hierbij is de presentatie van essentieel belang. Mooie foto’s en plattegronden geven direct een goed beeld over je woning, zelfs een digitale bezichtiging is mogelijk door de inzet van een drone. Tegenwoordig wordt alles ingezet om de beste presentatie in beeld te krijgen voor je woning, voor de amsterdam makelaar telt maar een ding dat is een goede prijs bij de verkoop van je woning. Natuurlijk wordt Funda als grootste website ook ingezet.