Franky's Place

Alles en meer over wonen

Wie verras jij met een rozen boeket?

Rode rozen

Het perfecte cadeau om jouw geliefden mee te verrassen is natuurlijk een rozen boeket. Er zijn veel verschillende soorten rozen die jij in een boeket kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan de mooie pioenrozen die prachtig bloeien. De pioenrozen zijn echter wel een seizoensgebonden roos. Wanneer jij een rozen boeket in het voorjaar wil bestellen, is dit een hele mooie optie. Rode rozen zijn een optie voor het gehele jaar. Wil jij een uniek rozen boeket? Dan zijn er ook speciale rozen, zoals zwarte of regenboogrozen. Deze rozen zijn behandeld met natuurlijke inkt, waardoor de haarvaten in de steel de kleur opnemen. Deze rozen staan gegarandeerd voor een uniek rozen boeket.

De verschillende aantallen in een rozen boeket

Het is heel belangrijk om te kijken wat voor boodschap je met het rozen boeket wil overbrengen. De aantallen rozen staan namelijk voor hele verschillende betekenissen. Wil jij bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek doen, dan zijn twaalf rozen erg toepasselijk. Wil jij echter je excuses aanbieden via een rozen boeket, dan kun jij vijftien rozen cadeau doen. Dit zijn twee hele verschillende betekenissen, terwijl het aantal rozen niet heel ver uit elkaar ligt. Het is dus van belang om van tevoren te bepalen welke boodschap je met het rozen boeket wil overbrengen. Daarop pas je vervolgens het aantal aan.

De verzorging van een rozen boeket

De verzorging van de een rozen boeket is belangrijk als jij zo lang mogelijk wil genieten van de rozen. Het is aan te raden om zo snel mogelijk na ontvangst de rozen in een schone vaas te zetten. Voeg hier vervolgens vers water aan toe en doe daarna de rozenvoeding in het water. Om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk bacteriën in het water komen, dan moet je de bladeren die in het water hangen verwijderen. Na een week kun jij dit proces herhalen, om de maximale vaasleeftijd uit jouw rozen boeket te krijgen.