Franky's Place

Alles en meer over wonen

Wespenbestrijding door een betrouwbaar bedrijf

Wespenbestrijding

Persoonlijk vind ik het altijd heel fijn om van te voren uit te zoeken hoe een bedrijf te werk gaat. Zo ook als ik iemand in huur voor wespenbestrijding. Vorige zomer kwam ik er namelijk achter dat er een heel groot nest zat op mijn zolder. Een ontdekking waar jij natuurlijk niet op zit te wachten. Ik kwam het tegen toen ik de zolder eens goed wou opruimen, het was een verschrikkelijke rotzooi daar. Nadat ik een paar dozen uitgezocht had, wou ik een kastje aan de kant schuiven. Daarachter vond ik helaas het enge nest vol vliegende beestjes. Van schrik spong ik gelijk achteruit en rende ik naar beneden. Ik ging gelijk achter de computer om te kijken welk bedrijf ik hier voor ging inschakelen.

Wespenbestrijding

Alleen echte vakmannen

Ik las verschillende reviews van bedrijven die wespenbestrijding uitvoerde. Een bedrijf beschreef uitgebreid hoe zij te werk gingen als ze de insecten gingen verwijderen. Bij hen kreeg ik een goed gevoel dus ik besloot om telefonisch een afspraak te maken. Ze waren heel vriendelijk en we spraken af dat ze morgen middag al langs zouden komen. De volgende dag leidde ik ze naar de zolder en wees het nest aan. Daarna liet ik ze alleen zodat ze hun werk goed konden uitvoeren. Toen ze klaar waren lieten ze zien wat ze gedaan hadden. Het zag er heel professioneel uit, je kon merken dat dit echte vakmannen waren. Ik was blij dat ik eindelijk weer verder kon gaan met het opruimen van de zolder zonder enge dingen tegen te komen.

Wespenbestrijding