Franky's Place

Alles en meer over wonen

Wat is een Hoog laag bed?

Een hoog laag bed is een 2-persoons bed die met een afstandsbediening gemakkelijk omhoog en omlaag te zetten is. Je kan het hele bed met de afstandsbediening bedienen je kan er voor kiezen om het hele bed omhoog en omlaag te zetten maar ook alleen om je benen omhoog te leggen of om rechtop te zetten door de kant waar je rug op ligt omhoog te zetten. Hoog laag bedden zijn 2 persoonsbedden maar ze zijn ook gemakkelijk uit elkaar te zetten en daardoor te gebruiken als twee een persoonsbedden.

Waarom een hoog laag bed?

een hoog laag bed is een handige aankoop met een oog op de toekomst omdat deze hoog laag bedden uitstap verlichting hebben. Je kan de boven en onder zijde van het bed apart bewegen waardoor je rechtop in bed kan zitten voordat je in bed gaat liggen ook kan je na het slapen eerst rechtop gaan zitten om vervolgens uit bed te stappen. Dit is erg handig op het moment dat je al langzaam begint te merken dat je ouder wordt en last krijgt van het bewegen van je spieren.

De voordelen van een hoog laag bed

  • Omdat je het bed volledig omhoog kan zetten is het makkelijker om onder je bed schoon te maken.
  • Je kan zelf bepalen wat je gebruikt als in- en uitstaphoogte waardoor het voor jou altijd de juiste in- en uitstaphoogte heeft.
  • Je hebt met een hoog laag bed een gecertificeerd zorgbed met een optimaal slaapcomfort in huis.
  • Je hebt een 2-persoonsbed die verrijdbaar, deelbaar en elektrisch verstelbaar is.
  • Het bed is gemakkelijk op te maken en ook gemakkelijk om te verschonen.
  • Doordat het bed een gecertificeerd zorgbed is het met dit bed gemakkelijker om langer thuis te blijven wonen als je ouder bent.

Is dit bed iets voor jou kijk dan eens naar een hoog laag bed.