Franky's Place

Alles en meer over wonen

Waarom je een Jablotron 100 alarminstallatie zou moeten installeren

Een stukje extra veiligheid om inbrekers te weren kan nooit kwaad. In Nederland komen relatief weinig inbraken voor, maar het gebeurt nog steeds te veel. Het is dan ook slim om een alarmsysteem te installeren in je huis of kantoorgebouw. Met Jablotron 100 alarminstallatie ben je verzekerd van dat stukje extra veiligheid. In dit artikel lees je er meer over.

Wat doet een Jablotron 100 alarminstallatie?

Een Jablotron 100 alarminstallatie reageert op zaken zoals inbraak, brand, koolmonoxide, gaslekken of water detectie. Daarnaast biedt het de mogelijkheden aan om andere gevaren zoals beweging in de tuin te detecteren. Dat gebeurt door het gebruik van de juiste componenten en er zijn opties die valse meldingen verminderen. 

Wat kost een Jablotron 100 alarminstallatie?

De fabrikant van Jablotron 100 alarminstallaties heeft als regel dat het geen prijzen openlijk prijsgeeft en dat dat op aanvraag moeten worden gedaan. Waarom doen zij dat precies? Dat komt omdat ze willen dat hun professionele alarmsystemen alleen door erkende beveiligingsbedrijven worden verkocht. Ben je toch benieuwd geraakt naar prijzen van Jablotron 100 systemen dan kan je dat in de vorm van een offerte aanvragen bij een erkend bedrijf.

Wat zijn de rechten voor een gebruiker bij een Jablotron 100 alarminstallatie?

Het is mogelijk om bij een Jablotron 100 alarminstallatie de rechten te beperken voor standaard gebruikers bij het openen van deuren. Daarnaast is het ook mogelijk om bepaalde autorisaties toe te kennen aan gebruikers om deuren te openen. Gebruikers kunnen hun identiteit door een code in te vullen of een RFID-kaart of tag in te schakelen. 

Hoe zit het met de systeeminstellingen bij een Jablotron 100 alarm installatie?

Uitgebreide instellingen en gebruiksvriendelijk, daar staat Jablotron 100 bekend om. Instellingen zijn heel eenvoudig te wijzigen met een computer die F-Link software heeft geïnstalleerd. Lokaal kan je de computer verbinden met een USB-kabel of het is mogelijk op afstand via internet.

Wil jij een Jablotron 100 alarmsysteem in je huis of kantoorgebouw hebben?

De opties van een Jablotron 100 alarmsysteem zijn oneindig en je hebt alles wat je van een alarmsysteem mag verwachten. Ben je er van overtuigd neem dan snel contact op met een van de erkende bedrijven die Jablotron 100 aanbiedt. Daarnaast zijn deze erkende bedrijven er om jou meer informatie te verschaffen over de kwalitatief goede alarmsysteem. Een erkend bedrijf heeft een demo ruimte waar je het alarmsysteem in het echt in z’n werk kunt zien.