Franky's Place

Alles en meer over wonen

Voordelig een nieuwe keuken

Raamfolie Scherven

Met plakfolie heb je vele mogelijkheden, zolang de ondergrond vlak en vetvrij is kun je het erop aanbrengen. Heb je een oude keuken die je een nieuw jasje wilt geven dan is de folie uitermate geschikt. Wat je ook leuk of mooi vind, het assortiment van tafelzeilonline.com is zeer uitgebreid. Houtstructuur of een mooi bloemenmotief, het kan allemaal eenvoudig aangebracht worden op je meubels of keuken. Met de geavanceerde apparatuur wordt je folie professioneel op maat gesneden.

Raamfolie Mozaiek Color

Ben je die saaie oude kast zat?

Iedereen herkent het wel, je kast is nog goed in de woonkamer maar eigenlijk wil je een ander kleurtje. Schilderen is geen optie aangezien je niet zo handig bent met de kwast en verf. Daarentegen is plakfolie eenvoudig aan te brengen, je saaie kast maak je weer een nieuwe moderne trendy kast van door folie aan te brengen. Meet de verschillende onderdelen op en je hoeft allee de folie maar aan te brengen eenvoudiger en voordeliger een nieuwe kast is niet mogelijk.

Raamfolie Rozen

Weet je nog niet wat je wilt?

 Je weet wel dat je wat anders wilt maar nog niet precies wat, als je een kijkje neemt in de webshop bij het plakfolie vind je zeker wel wat leuks. Heeft je kast of andere voorwerp een vreemde vorm dan is dit zeker geen probleem, bij tafelzeilonline.com worden alle maten en vormen op een professionele manier gesneden. Lang op je bestelling hoef je niet te wachten, bestel je voor drie uur het folie dan heb je het de volgende dag namelijk al in huis.