Franky's Place

Alles en meer over wonen

Vloertrends 2022

Welke trends op het gebied van vloeren zien we terug in 2022? Gaat het om nieuwe trends of zien we trends terug die ook in 2021 al speelde? In deze blog blikken we alvast vooruit! Wellicht ben je op zoek naar een nieuwe vloer en geeft deze blog je inspiratie. Als dat zo is, zouden we het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij deze blog. 

Visgraat: een blijvende trend! 

Een visgraat-vloer is niet alleen in 2021 erg populair. De verwachting is dat veel mensen in 2022 ook een een visgraat-vloer laten leggen. Waarom? De vloer heeft een erg chique uitstraling! Het dessin is tijdloos en past binnen veel verschillende woonstijlen. Bovendien is visgraat tegenwoordig in veel verschillende soorten vloeren te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een visgraat vloer van pvc, laminaat of van ‘echt ‘hout. 

Wil je eens wat anders dan een visgraat vloer? Kies dan voor de Hongaarse punt. Dit patroon heeft veel weg van het visgraat patroon, maar is toch net even iets anders. Met een Hongaarse punt val je positief op! 

Houten vloeren in 2022: populair! 

In 2022 zullen veel mensen kiezen voor een houten vloer. Hout leeft en zorgt voor sfeer. Hout is elegant en tijdloos. Daarnaast gaat een houten vloer ontzettend lang mee. 

Laminaat: ook in 2022 veelgekozen

In 2022 zullen veel mensen ook weer kiezen voor een laminaatvloer. Een laminaatvloer is makkelijk te leggen en verkrijgbaar in talloze dessins. Bovendien is een laminaatvloer tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Ben je op zoek naar laminaat in Zaandam? Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van laminaat bij www.laminaatpark.nl