Franky's Place

Alles en meer over wonen

Verhuishulp

Voor het verhuizen naar mijn nieuwe huisje, ben ik op zoek naar een partij die mij zou kunnen helpen bij het verplaatsen van mijn meubilair. Zeg maar een verhuishulp. Het zijn redelijk wat meubels, dus ik gok dat hier wel een grote vrachtwagen voor nodig is. Daarnaast is het voor mij ook van belang dat er nog het een en ander wordt uitgezocht. Ik heb nog een hoop troep liggen die niet mee hoeft naar mijn nieuwe huis. logo (1)

Wanneer de meubels in het nieuwe huis worden geplaatst zou het fijn zijn als deze gelijk logisch ingericht worden, zodat ik dit niet meer zelf hoef te doen. Gelukkig zijn de meubels niet heel zwaar en past alles redelijk goed bij elkaar. Als alles op een fijne en logische plek staat, ben ik al erg blij.

Het zou fijn zijn als deze organisatie ook de troep weg zou kunnen brengen, ik heb hier zelf niet de mogelijkheid toe, ik zou het dan ook niet erg vinden als hier extra kosten voor worden geleverd. Mijn huidige huis is nog een huur huis, om deze op te leveren in zijn oude staat. Persoonlijk ben ik niet echt handig, het zou fijn zijn als ik hier de nodige hulp bij zou kunnen krijgen.

Er moeten het een en ander aan gaten gedicht worden in de muur en een aantal plekken moeten opnieuw gewit worden. Door het tegen de muur aan schuren zitten er verschillende lelijke plekken op de muur.

Als iemand enige ervaring heeft met een uitgebreide verhuisorganisatie, die deze verschillende soorten klusjes voor mij op zou kunnen lossen, zou ik hier graag contact mee willen opnemen.
Om mij te kunnen bereiken kun je me even bellen maar het zou het fijnst zijn als er een mailtje wordt gestuurd met daarin gelijk wat meer informatie.