Franky's Place

Alles en meer over wonen

Tuin verbouwd en nieuwe tuinmeubelen

tuinmeubelen

tuinmeubelen Goede verbouwing

Een tijd geleden hebben wij onze tuin laten verbouwen. Voor onze nieuwe tuin moesten wij alleen nog mooie tuinmeubelen kopen. Dat heb ik eenvoudig online gedaan door even te zoeken op nieuwe tuinmeubelen en toen de mooiste webshop uit te zoeken! Ik kwam bij Luxe Outdoor terecht en zij hebben mooie tuinmeubelen voor zeer nette prijzen. De meubelen die zij hebben zijn ook eens wat anders dan de standaard uitvoeringen die je meestal in fysieke tuinwinkels ziet. Daar was ik naar op zoek! Want nu wij zo’n mooie verbouwde tuin hebben, wil ik ook meubelen die daar het mooist bij staan natuurlijk.

Wat wij veranderd hebben aan de tuin is voornamelijk de algehele stijl. Zo hebben wij een gloednieuw terras laten aanleggen en ook mooie nieuwe planten- en bloembakken gekocht. Wij hebben veel planten opnieuw geplant en er moeten ook nog een hoop bloemen uit komen. Gelukkig is het daar nu het seizoen voor, dus binnen de kortste keren hebben wij een prachtige tuin!

tuinmeubelen

Mooie aanvulling

Een nieuwe tuinset kan absoluut dienen als een mooie aanvulling van je tuin, in plaats van een opvulling. Je kunt bijvoorbeeld de kussens van de stoelen gebruiken om een kleuren patroon in stand te houden of te matchen met de tegels bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! Het heeft natuurlijk ook veel te maken met de hoeveelheid ruimte die je hebt, welk soort tuinset je koopt. Wij vinden vooral ligbanken echt ideaal! Wat vind jij het beste voor in de achtertuin?