Franky's Place

Alles en meer over wonen

Toch maar een alarmsysteem aangeschaft

credexlogoAfgelopen week was ik druk aan het werk. Helaas werd het werken verstoord door een telefoontje van mijn vrouw met het bericht dat er is ingebroken bij ons thuis. De gedachten wat je op dat moment hebt is met geen pen te beschrijven en ben zo snel als mogelijk naar huis gegaan om de schade te bekijken. Helaas hebben ze ook alles meegenomen wat ze konden vinden en dit in een tijdsvlak van nog geen half uur. Mijn vrouw is namelijk terug gegaan naar de winkel omdat ze iets vergeten was mee te nemen en bij thuiskomst heeft ze de inbraak ontdekt.

Genoeg te regelenhome-oasis-kit

Nadat de politie alles bekeken, genoteerd en weer weg waren zijn wij direct op zoek gegaan naar een alarmsysteem. Dit ten meer wegens ons eigen veiligheid, zoiets wil je niet meemaken, laat staan twee keer! Vanwege het feit dat onze computer erg oud is hebben ze het waarschijnlijk niet meegenomen, het zoeken naar een alarmsysteem maakt het dan weer wat makkelijker.

Welk systeem is geschikt?

Natuurlijk heb ik op het internet gezocht naar meerdere bedrijven die systemen verkopen voor de veiligheid van je dierbare spullen. Op de website van credexalarmsystems.eu heb ik het juiste systeem gevonden wat perfect is voor onze woning! De OASIS systeem past perfect in onze woning en over de kosten hoef ik me helemaal geen zorgen te maken, niks is voordeliger dan jezelf veilig voelen in je eigen woning toch?Jablotron-100