Franky's Place

Alles en meer over wonen

Tip voor een goede taxatie in Utrecht

Logo-Gusto-Casa

Ben je op zoek naar taxatie Utrecht om een goede taxateur in Utrecht te vinden die jouw woning kan taxeren? Dan raad ik Gusto Casa absoluut aan je aan. 

Een erg goede en informatieve website 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar taxatie Utrecht om een goede taxateur bij mij in de buurt te vinden die mijn nieuwe woning zou kunnen taxeren kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Gusto Casa mij absoluut het meeste aan. De website van deze makelaar is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de makelaar aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie die op de website te vinden is besloot ik om contact op te nemen met de makelaar om mijn nieuwe woning te laten taxeren. 

Makelaar

Zeer tevreden over het taxatierapport  

Toen ik contact opnam met de makelaar werd ik erg vriendelijk geholpen. De makelaar kon al erg snel een bezoek aan mijn woning brengen om de woning te taxeren. Het taxatierapport was erg snel opgesteld en ik ben zeer tevreden over de huidige waarde van de woning. Daarom raad ik Gusto Casa ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede makelaar in Utrecht, Hilversum of Amersfoort om jouw woning te laten taxeren.