Franky's Place

Alles en meer over wonen

Tip: bij Maxilia vind je bijzondere relatiegeschenken

maxilia-logoTot mijn grote verbazing ontdekte ik laatst dat ik alweer richting de vijftig berichten ga op deze pagina, ik heb al heel wat van me af kunnen schrijven, zoveel is duidelijk. 170Ik heb binnenkort een jubileum te vieren in mijn vijftigste bericht maar tot die tijd zal ik iets mededelen over het andere jubileum dat ik onlangs te vieren had. Mijn zaak bestond immers een jaar, want ook daar ben ik een poosje geleden mee begonnen. Het was er de tijd voor de aandacht op dit heuglijke feit te richten en de partners en contacten te bedanken voor hun steun in dat moeilijke eerste jaar. Bij Maxilia vind je relatiegeschenken in tal van uiteenlopende mogelijkheden.

Maxilia heeft duizenden te personaliseren relatie geschenken in het aanbod

169Ik ben dan ook erg te spreken over het diverse aanbod, want met zo’n zestig dochterpagina’s, elk onderverdeeld in verschillende categorieën, vind je er dan ook altijd wel iets wat je zoekt. Misschien vind ik het nóg wel leuker bovendien dat je de geschenken van je keuze volledig kunt laten personaliseren. Op die manier draag je altijd iets persoonlijks uit naar je klanten. Mijn keuze viel uiteindelijk op een zeer chique wijn, die ik naar mijn vele contacten stuurde. De doos van het wijnpakket was gemarkeerd met het logo van mijn zaak erop en bij de wijn zelf had ik een kaartje gedaan met daarop een bedankje en een vermelding van een speciale actie die ik voor deze contacten beschikbaar had gesteld. Wat heb ik daar veel reacties op gehad – naast de nodige felicitaties overigens. Aan de hand van het aantal opnieuw binnengekomen opdrachten kan ik zien dat het zeker nut heeft gehad, het verzenden van dit pakket, want ik heb mijn initiële investering er nu al ruimschoots uit! Bij Maxilia vind je relatiegeschenken genoeg, dus neem er zeker eens een kijkje voor het geschenk van je eigen smaak!