Franky's Place

Alles en meer over wonen

Thuisin heeft leuke PVC vloeren in het assortiment

Thuisin heeft onwijs veel leuke PVC vloeren in het assortiment. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren ook nog eens aan de lage kant. Hier weet ik je alles over te vertellen! Dit omdat wij dankzij dit bedrijf onze vloer hebben vervangen. Voorheen hadden wij laminaat liggen en daar wilde wij maar al te graag verandering in zien te brengen. De vloer is al een aantal jaren oud en dat was ook wel goed te zien. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe vloer. Het liefst wel met een aantrekkelijke prijs!

Bij Thuisin terecht gekomen voor onze nieuwe vloer

Zo hebben wij ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe PVC vloer. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Thuisin. Hier zagen wij al meteen dat er een ruim assortiment te vinden is op de website.

Wij hebben ervoor gekozen om de Hongaarse punt te bestellen. Die kleur vonden wij het beste bij onze interieur passen! De offerte hebben wij op laten maken en die kregen wij in een rap tempo in onze mail. Toen wij de kosten zagen inclusief het laten leggen waren wij verbaasd. Aantrekkelijke kosten voor een ontzettende mooie vloer. Wij hebben er dan ook voor gekozen om de offerte te accepteren! De datum werd geprikt en voordat ik het wist stonden zij al bij ons voor de deur om de vloer te leggen. Hier gaan wij zeer zeker enorm veel plezier mee beleven!