Franky's Place

Alles en meer over wonen

Terrastegels uitgelicht; De Slate

Bij Tegelmegashop.nl bestelt u eenvoudig tegels online, voor de beste prijs. Wij begrijpen dat het selectieproces van die perfect passende tegel een intensief traject kan zijn, vandaar dat onze medewerkers periodiek een ‘toptegel’ in de spotlight zetten. Nu het voorjaar er weer aankomt, gaat de zoektocht naar een mooie terrastegel weer beginnen voor veel mensen. Dit keer vertellen we u dan ook graag wat meer over de terrastegel serie Slate 60×60 rett; Een toegankelijke natuursteenlook keramische tegel van 60x60x1,8 cm, met een super scherpe prijs (bij ons in ieder geval). Keramische terrastegel kopen bij Tegelmegashop.nl, topkwaliteit voor de beste prijs!

De Slate 60x60x1,8 terrastegel.

Een mooie en toegankelijke keramische terrastegel met een levensechte leisteen look van Michel Oprey & Beisterveld. De prachtige uitstraling van natuursteen, met het gemak van keramiek! Deze terrastegel heeft een antislip waarde van R11, ideaal geschikt voor buitengebruik waarbij u niet bang hoeft te zijn om uit te glijden. De Slate is verkrijgbaar in 3 matte kleuren; Antraciet,  grijs en taupe. Een mooie kleurenselectie waarbij u de keuze heeft uit een lichte tint (grijs), donkere tint (antraciet) en een medium tint (taupe – bruin), alle 3 gecombineerd met de mooie rustieke leisteen structuur. De keramische terrastegel slate is een 1e keus topkwaliteit keramische tegel uit Italie en de prijs is dan ook een van de meest bijzondere eigenschappen. Op dit moment is de Slate 60x60x1,8 verkrijgbaar bij Tegelmegashop.nl voor Euro 29,95 incl. BTW. Voor veel mensen die nog twijfelen tussen keramiek en een ander type tuintegels kan dit net het extra duwtje in de rug zijn om wel te kiezen voor keramiek. De Slate terrastegel is dan ook een super toegankelijke terrastegel, zowel op het gebied van verkrijgbare kleuren en structuur (look), maar vooral ook op het gebied van prijs. Een topkaliteit 1e keus terrastegel van keramiek voor een consumentenprijs van Euro 29,95 waarbij u verzekerd bent van een krasvast, kleurvast, vorstvrij en maatvast terras dat geen vuil opneemt, mooi blijft en eenvoudig schoon te maken is.

 

Speelt u ook met de gedachte om een prachtige terras aan te legen met keramische terrastegels? Neem dan zeker een kijkje op www.tegelmegashop.nl. Hier vindt u een prachtig assortiment online en kunt u alvast rustig een vooronderzoekje doen. Wilt u de tegels in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom! Wij zijn u graag van dienst.