Franky's Place

Alles en meer over wonen

Sporttassen bedrukken voor het voetbalteam

We worden steeds beter met het voetbalteam. Ik ben nu al vijf jaar coach en ik heb het gevoel dat we nu in ons beste jaar zijn. De spelers zijn in topvorm en we hebben tot nu toe alles gewonnen. Heel fijn als het zo goed gaat, het geeft ons allen een tomeloze energie waar we ontzettend veel aan hebben. Goed, omdat we dit jaar ook wat meer te besteden hebben, denk ik eraan om ze een cadeau te geven. Nu zocht ik op sporttassen bedrukken en zag ik op een website dat je ook van die luxe sporttassen kan laten bedrukken, die ook wieltjes en een handvat hebben. Dit leek mij nou bij uitstek een prachtig idee. We hebben een mooi logo, destijds ontworpen door een zoon van een goede vriend van mij. Ik wil die er dan op laten drukken. Dan krijgt die zoon er ook één, vind hij denk ik wel leuk.

sporttassen-bedrukken-retro

Tegen een goedkoop tarief goed kwaliteit

Waar ik dus erg enthousiast over ben, is de prijs ten opzichte van de kwaliteit. Die is dus top. In het verleden hebben we wel een shirtjes bij een ander bedrijf besteld, toen ging er iets mis met de maten, waardoor het een verschrikking was. Erg jammer. Sindsdien ben ik een beetje huiverig geworden, maar een collega heeft mij goed geholpen met de afmetingen. Ik heb ook nog eens huidige bedrijf gebeld om te kijken hoe de afmetingen precies moeten zijn en of ze me de kwaliteit konden garanderen. Ze waren ontzettend vriendelijk, je voelt dan vanzelf wel of je dit moet doen of niet. Vanavond ga ik ze definitief bestellen. Ze zijn dan binnen twee weken binnen en dat is gelukkig net op tijd, want daarna gaan we op toernooi in het buitenland!

naamloos