Franky's Place

Alles en meer over wonen

Speel tafelvoetbal buiten!

Vandaag is het weer zo ver, ik ga een leuk artikel voor jullie schrijven. Ik heb pas geleden namelijk een erg leuke aankoop gedaan en dit wilde ik even met jullie delen. Als ik op vakantie ben speel ik namelijk tafelvoetbal buiten met mijn zoontje. Dit doen we eigenlijk elk jaar wel op de camping en daarom kwam ik met het idee om een tafelvoetbaltafel te kopen voor in de tuin. We hebben altijd erg veel plezier als we dit spelletje spelen en daarom ben ik het internet opgegaan. Op het internet kwam ik veel aanbieders tegen maar uiteindelijk kwam ik uit op de website van pingpongtafel.nl, hier kan je zo’n tafelvoetbaltafel kopen voor een leuke prijs. Op het internet las ik dat de tafel van hoge kwaliteit was en eigenlijk geloofde ik dit vrijwel meteen. Ik heb de tafel dan ook maar meteen besteld en wacht nu tot dat hij binnenkomt.

Een absolute top aankoop!

Inmiddels heb ik de tafel al in de tuin staan en daar zijn mijn zoontje en ik erg blij mee. De tafel speelt erg fijn en buiten dat staat hij ook leuk in de tuin. Tafelvoetbal buiten spelen is een echte aanrader en zeker met dit lekkere weer is het super. Mijn zoontje speelt er inmiddels met veel vriendjes en ik kan jullie nu vertellen dat ik een top aankoop gedaan heb.