Franky's Place

Alles en meer over wonen

Ruimte om te koken

eiland keukens

Wanneer je op zoek bent naar ruimte om te werken in de keuken kun je niet meer om eiland keukens heen, deze zijn populair omdat je veel werkruimte hebt en eenvoudig met meerdere mensen kunt koken. Vaak heb je naast het eiland ook een wand met de inbouwapparatuur en extra kastruimte. Tegenwoordig heb je eiland waarbij je geen afzuigkap meer boven je aanrechtblad hebt, dit betekent nog meer contact met je gasten in de keuken.

eiland keukens

Voor ieder budget een prachtige keuken

Met het kopen van eiland keukens is het niet nodig om altijd veel geld uit te geven, bij nuvakeukens.nl is er voor ieder budget wel een mooie keuken beschikbaar. Zie je geen keuken naar je zin, dan kan er ook een keuken op maat gemaakt worden, wat voor keuken je ook koopt je profiteert altijd van de uitstekende kwaliteit. In samenspraak met de adviseur wordt er bekeken wat de beste keuken is die je samen kunt stellen, en die natuurlijk binnen je budget past. 

Andere opstellingen

Bij nuvakeukens.nl zit je niet aan de eiland keukens alleen vast, wat voor andere opstelling je ook wilt hebben. Een rechte keuken, hoekkeuken, U vorm keuken of een andere opstelling het is allemaal mogelijk. Welke opstelling je ook wilt of neemt, iedere keuken is voorzien dan de modernste apparatuur en kasten. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld het sluitmechanisme bij een keukenkast, maar ook van een lade. Wil je profiteren van een voordelige prijs, houd de website in de gaten voor een showroomkeuken.