Franky's Place

Alles en meer over wonen

Plakhetzelf.nl voor al uw raamfolie: mijn keuze is gemaakt

Ik heb het al eens eerder gehad over raamfolie en hoe fantastisch ik het wel niet vind passen in mijn interieur van mijn nieuwe woning. Sinds kort ben ik namelijk met mijn partner verhuisd naar een nieuwe woning. Na enkele grootschalige opknapbeurten te hebben gedaan is het nu tijd voor enkele decoratieve aanpassingen. Hierbij hoort natuurlijk raamfolie. Een vriend van me attendeerde me op Plakhetzelf. Wellicht doet hun slogan Plakhetzelf.nl voor al uw raamfolie bij jullie een belletje rinkelen. Deze vriend liet me de vele verschillende soorten raamfolie zien. Dit zijn er nogal wat moet ik zeggen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit full colour raamfolie, maar ook uit statische raamfolie. Voor mensen zoals mij die met een eigen ontwerp lopen en dit graag gerealiseerd willen hebben bestaat er zelfs de mogelijkheid om een ontwerper bij Plakhetzelf voor je te laten werken. Ik heb zelf al een idee hoe het eruit dient te zien. Ik kan niet wachten om dit voorstel in te dienen bij hun. Zodra het klaar en bevestigd is plaats ik natuurlijk foto’s op dit blog. Hebben jullie trouwens ervaring met raamfolie? Of hebben jullie foto’s die jullie graag willen delen op dit blog? Ik ben benieuwd.

glasfolie_huisnummer-200x150 raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting