Franky's Place

Alles en meer over wonen

Passpiegel zwart past overal in huis

De meeste mensen gebruiken een passpiegel als een verzorghulpmiddel om naar zich zelf te kunnen kijken als ze hun haar kammen en of borstelen, hun make-up doen en om te controleren of hun kleding goed zit. Maar een passpiegel is niet alleen bestemd voor de slaapkamer of de inloopkast. Wist je dat het ook als een decoratie middel gebruikt kan worden? Er zijn mensen die hun passpiegel op de gang, in de woonkamer, het thuiskantoor of bij hun eetgedeelte plaatsen. Dit komt doordat spiegels een ruimte kunnen transformeren. Ze zorgen ervoor dat de ruimte groter, meer open en lichter lijkt. Daarnaast creëren ze ook een extra sfeer. Als je iets anders wilt in plaats van planten, vazen of schilderijen als accessoire in huis dan is een passpiegel zwart echt iets voor jou.

Passpiegel kan zowel hangend of staand zijn

Passpiegel zwart zijn allemaal passpiegels met een zwarte rand. Dit maakt het fijn, want zwart is een stijlvol en chic kleur die voor altijd in de mode zult blijven. Deze passpiegels komen in verschillende maten. Je kunt kiezen tussen een lange en smalle rechthoekige passpiegel met een staander of een lange en brede rechthoekige passpiegel die je aan de muur kunt hangen. Daarnaast kun je ook passpiegel zwart kopen waarvan de randen van staal zijn.

Passpiegel zwart komt in verschillende vormen

Spiegels zijn niet alleen een goedkope manier om diepte te creëren in een ruimte, maar ook een manier om de schoonheid in elke ruimte te versterken. De vorm van een passpiegel speelt ook hier een rol. Daarom is het belangrijk om de perfecte vorm te vinden die bij jouw ruimte past en die ook het gevoel ervan in evenwicht brengt. Ovale passpiegel zwart biedt een vintage uitstraling, terwijl een rechthoekig passpiegel zwart elegantie en eenvoud uitstraalt. Welke vorm je uiteindelijk ervoor kiest, zul je een goede keuze maken, want een passpiegel zwart past perfect in huis.