Franky's Place

Alles en meer over wonen

Onderdelen voor rookkanalen bestellen

logo-bouw-handel

Het kan natuurlijk zo zijn dat de onderdelen van rookkanalen kapot gaan en dit was dus bij mij het geval. Ik moest het aansluitstuk van mijn rookkanaal vervangen omdat deze tijdens het plaatsen van de nieuwe kachel was gebroken. Het onderdeel wat ik moest bestellen moest van het merk Isoduct zijn zodat ik zeker wist dat zou passen en goed zou werken.

Een onderdeel

Ik wist niet waar ik onderdelen voor rookkanalen kon kopen in de buurt en daarom ging ik online opzoek. Mijn eerste idee was om een speciaalzaak te bezoeken zodat ik deze gelijk mee kon nemen. Er was geen enkele leverancier bij mij in de buurt en daarom had ik besloten dat ik het onderdeel dan maar online ging bestellen.

isoduct_rookkanalen_-_3 helexlog_1_2De website waar ik op terecht kwam was “Bouw-handel”. Dit bedrijf verkocht de producten van Isoduct maar ook van Helex. Gelukkig had ik alleen maar een onderdeel nodig van Isoduct. Ik wist niet zeker of ik wel het goede onderdeel in mijn winkelwagentje had gedaan en daarom heb ik voor de zekerheid contact opgenomen met het bedrijf. Aan de hand van serienummers die op het rookkanaal stonden kon de medewerker mij met zekerheid vertellen dat dit ging passen en dat ik me nergens zorgen over hoefte te maken.

Na drie dagen had ik het onderdeel al in huis. Het pakketje was stevig ingepakt en dat vind ik altijd wel een goed teken. Het onderdeel heb ik gelijk proberen te vervangen en dat ging gelukkig in een keer goed!