Franky's Place

Alles en meer over wonen

Nieuwe palmbomen online bestellen?

Hoe heerlijk is het om nieuwe palmbomen via het internet te bestellen? Voor enkele weken terug ben ik op het internet gaan zoeken naar nieuwe trends op het gebied van interieur. Onze woning wordt dan ook vrijwel iedere maand aangepast als ik weer iets heb gevonden. Mijn vrouw vindt het gelukkig allemaal prima, zolang zij niet hoeft te tillen zal je haar niet horen.

Meer groen!

Vorige week was ik een leuke artikel aan het lezen dat meer groen in huis erg positief op iedereen werkt. Op dat moment keek ik in mijn eigen woonkamer en merkte ik op dat er één plantje staat welke eigenlijk weggegooid moet worden. Hierdoor raakte ik nog meer geinteresseerd in dit artikel en ben het volledig uit gaan lezen. Je raadt vast wel wat ik hierna heb gedaan? Ik ben inderdaad op het internet gaan zoeken naar nieuwe planten voor in huis. Het liefst een palmboom aangezien deze niet veel water nodig hebben.

Gevonden!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van mypalmshop.nl. Dit bedrijf heeft diverse prachtige planten in het assortiment. Tevens hanteren zij aantrekkelijke kosten om het ook nog eens te realiseren! Hierdoor ben ik bij dit bedrijf een bestelling gaan plaatsen en hoefde ik alleen nog maar te wachten tot zij het thuis komen bezorgen.