Franky's Place

Alles en meer over wonen

Neem eens een kijkje bij luifel.com

luifel.com

luifel.comMijn ervaring met luifel.com is ongelofelijk positief en daarom wil ik jullie hier graag iets meer over vertellen. Het is namelijk zo dat tegenwoordig de meeste gevels er vrijwel hetzelfde uitzien. Dit komt door alle nieuwbouw die er is en waar heel veel in wordt geïnvesteerd. De huizen zelf vind ik heel erg mooi, maar wel vind ik het jammer dat er moeilijk onderscheid te maken is tussen woningen. Vroeger wist ik precies waar ik woonde doordat wij een mooie overkapping hadden boven onze deur. Nu mijn kinderen zelf op een leeftijd komen dat zij buiten gaan spelen, wilde ik graag dat zij ook zoiets zouden hebben. Dat is super handig en heeft nog veel meer voordelen. Zo hoeft niemand meer in de regen te staan wanneer zij bij ons aanbellen of een pakketje komen bezorgen.

Het is gelukt!

luifel.com

Hiervoor heb ik een bestelling geplaatst bij luifel.com, want daar vond ik precies waar ik naar op zoek was. Hij was niet te landelijk, maar ook niet te strak. Onze inrichting zit hier namelijk precies tussenin en daarom past het er mooi bij. Hij is ook net iets anders dan alle anderen en daar houd ik wel van. Vaak heb ik het idee dat unieke spullen toch net iets meer uitstraling hebben. Het fijne is dat de levering hier erg snel was, dus datzelfde weekend kon ik al aan de slag met het ophangen hiervan. Dat ging super soepel en snel. Neem hier zeker eens een kijkje als jij benieuwd bent naar het aanbod.