Franky's Place

Alles en meer over wonen

Mijn kans grijpen bij de meubelzaak Waalwijk

Mijn kans grijpen bij de meubelzaak Waalwijk

magneet

 

Een jaar of twintig woonden we toch inmiddels alweer in Waalwijk, een prachtige plek maar ik was er toch een beetje op uitgekeken inmiddels. Ik wilde iets anders nu de kinderen uit huis waren, ik wilde de ruimte om me heen hebben, die uitgestrekte wijdte, de weidsheid van het niks. En daardoor kwam het idee op om aan het strand te gaan wonen en mijn partner en ik werden steeds enthousiaster en enthousiaster van het idee. Uiteindelijk vonden we een huis waar we konden wonen, wat betaalbaar was en erg mooi – en bovendien pal aan het strand. Enig probleem: we moesten er nog wel een aantal maanden op wachten en kunnen er niet gelijk in. Eigenlijk geen probleem want dat geeft ons de kans de boel hier goed af te sluiten en achter te laten en tussendoor vast op zoek te gaan naar nieuwe meubels in de meubelzaak Waalwijk. Nooit had ik in de meubelzaak Waalwijk wat gekocht maar ik zag er altijd wel mooie dingen en nu was mijn kans er om eens flink in te slaan! En geloof me, die kans heb ik ook gegrepen ook!