Franky's Place

Alles en meer over wonen

Mijn huis moest direct worden voorzien van een nieuwe cv Ketel

 

Ik heb net een ander huis gekocht en dit is natuurlijk erg leuk, alleen er moet nog erg veel aan gebeuren om het geheel naar mijn zin te krijgen. En dan zal ik zeker weten nog vele blogs over deze verhuizing kunnen schrijven. Want ik zal hier zeker nog vaak de hulp van een aantal bedrijven in nodig hebben. Om nu maar direct te beginnen met iets wat natuurlijk onmisbaar is, is natuurlijk een cv Ketel. Zeker nu de temperatuur al flink aan het dalen is en de huidige ketel erg verouderd is en zijn beste tijd heeft gehad. Dit is echt het eerste wat ik in orde moet maken en daarom ben ik direct gaan kijken naar een goed adres hiervoor.

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig was alles snel te realiseren

Al snel vond ik deze site, Holland Warmte en hier kon ik zien dat ik het juiste adres al had gevonden. En met de garantie van dertien jaar wilde ik hier graag gebruik van nemen en besloot direct te bellen voor een afspraak. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon ook snel een afspraak maken om alles bij mij thuis in orde te komen laten maken. In deze tijd kun je geen dag zonder een verwarming en dit snappen ze gelukkig bij deze firma ook! Gelukkig zit ik er warmpjes bij (en zeker voor de aankomende dertien jaar), en kan ik verder met klussen. Ik ben een zeer tevreden klant van Holland Warmte en daarom zeker een aanrader!