Franky's Place

Alles en meer over wonen

Lockers zijn essentieel voor ieder bedrijf

Voor ieder bedrijf dat werknemers laat werken in een bepaalde vorm van bedrijfskleding is het noodzakelijk dat zij kluisjes regelen voor hun werknemers. Hier kunnen zij hun kleding, schoenen en waardevolle spullen (tijdelijk) in opslaan tot ze weer vrij zijn of pauze hebben. Maar, de vraag is wat voor type kluisjes moet je als bedrijfseigenaar nemen? Tegenwoordig zijn hier tal van mogelijkheden in. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor lockers met een pincode, lockers met een cijferslot, elektronische lockers die te openen zijn met een zogeheten druppel of misschien zelfs smart lockers. Elk type locker heeft zo zijn voor en nadelen en is volledig in te richten naar wens van de klant. Een leverancier van dergelijke, hoogwaardige lockers is WEWO IC.

Welke verschillende lockers zijn er allemaal?

Het aanbod lockers is de afgelopen jaren flink toegenomen. Door de continu veranderende vraag van eindgebruikers is er een ruim aanbod lockers beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de locker met cijferslot. Deze lockers zijn het meest makkelijk in gebruik. Wanneer men het kluisje in gebruik wil nemen is het enige wat zij hoeven te doen een pincode bedenken en deze onthouden. Ook is deze uiteraard gemakkelijk te noteren in je smartphone of op een papiertje, zo kan je het absoluut niet vergeten. Heb je de code bedacht en sluit je hem, dan ben je verzekerd van een hoogwaardige beveiliging van jouw waardevolle spullen. Ga je weer naar huis? Dan kan je de locker met cijferslot gemakkelijk openen met de door jou gekozen code.

Makkelijk voor jou

Het grote voordeel van een locker met cijferslot is dat je er zelf geen enkel toezicht op hoeft te houden. Men is op deze manier zelf verantwoordelijk voor hun waardevolle spullen. Uiteraard kan je hen helpen wanneer zij hun pincode vergeten zijn, maar verder zal je er zelf geen omkijken meer naar hebben. Ideaal dus!