Franky's Place

Alles en meer over wonen

Leuke lifestyle meubels gezocht!

 

Lifestyle meubelen

 

Ik en mijn vriend zijn toe aan de volgende stap in onze relatie namelijk dat wij gaan samenwonen! Wij kijken hier al zo lang naar uit en hebben hier al zo lang voor gespaard. Dat wij nu opzoek zijn naar leuke lifestyle meubels dat past bij ons nieuwe huis. 

Wij hebben heel lang gewacht en gezocht net zo lang tot dat wij het perfecte huis tegen kwamen. Nu we alles hebben geregeld met de makelaar en dergelijke en alles is geschilderd, is het tijd voor de volgende stap. Namelijk het interieur, het leukste gedeelte vind ik zelf! Maar ook wel lastig want het liefst wil ik alles hebben in alle kleuren. Mijn vriend en ik gingen samen opzoek, op het internet naar mooie lifestyle meubels.

Na een tijdje gezocht te hebben op het internet kwamen wij terecht op de website van Wortman meubelen. Deze type meubelen zijn veelal maatwerk en zijn met zorg gemaakt. Zei maken lifestyle meubelen van verschillende soorten hout waar ik en mijn vriend heel erg van houden! Allereerst wilden mijn vriend en ik een eettafel en een mooie bijpassende kast bestellen voor in de woonkamer. Zoals ik al zei is er keus uit heel veel verschillende soorten types hout, wat de keuze extra lastig maakte! En mijn vriend en ik zijn al niet zo goed in keuze’s maken..

Na een tijdje was alles binnen

Maar goed, uiteindelijk hebben wij gekozen voor een donkerbruine houten eettafel en een iets lichtere grote kast. Omdat alles op maat word gemaakt vergt het alleen wel wat tijd, maar na een tijdje was alles binnen. De twee kleuren passen perfect bij elkaar en bij de rest van het interieur. Ik ben als een kind zo blij met Wortman meubilair.