Franky's Place

Alles en meer over wonen

Leuke housewarming cadeaus

Is een vriend of vriendin van je onlangs verhuisd? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen, wanneer je voor de eerste keer bij hem of haar op bezoek gaat. Maar wat zijn nu echt leuke housewarming cadeaus om te geven? Hieronder vind je wat leuke ideetjes! 

Een gepersonaliseerde kalender of agenda

Wist je dat je online zelf een kalender of agenda kan maken, met eigen foto’s? Upload bijvoorbeeld foto’s van jullie samen, of van dingen die gerelateerd zijn aan de ontvanger van het cadeau (zoals zijn of haar huisdier). Zo wordt de ontvanger regelmatig geconfronteerd met leuke foto’s! 

Gepersonaliseerde items voor in de keuken

Items met persoonlijke foto’s erop zijn altijd leuk. Zo kun je bijvoorbeeld kop en schotels bedrukken met een foto van jullie, of van de hond of kat van de ontvanger. Ook mokken bedrukken kan daarnaast erg goed in de smaak vallen. Als het maar persoonlijk is en een leuke foto (van jullie samen) bevat! 

Zelf koekjes of cupcakes bakken

Houd je van bakken en houdt je vriend of vriendin van lekker eten? Dan is het leuk om aan de slag te gaan in de keuken! Maak bijvoorbeeld een koektrommel (inclusief mooie foto erop) en vul deze met lekkere, zelfgebakken koekjes. Of bak heerlijke en mooi versierde cupcakes; deze zien er vaak ook nog eens leuk uit.

Luxe producten voor in de keuken

Als iemand net verhuisd is, kan het ook een goed idee zijn om zelf een pakketje samen te stellen met allerlei luxe keukenproducten erin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zakje met nootjes, lekkere kruiden en een goede fles wijn. Ook leuk: voeg een aantal mooie wijnglazen toe aan het pakket, om deze helemaal compleet te maken. Of koop een mooie snijplank voor in het pakket, waarop de ontvanger lekkere borrelhapjes en kaasjes kan serveren. Leuk om te krijgen wanneer je net een nieuw huis hebt!