Franky's Place

Alles en meer over wonen

Leren plankdragers: dé manier om je wandplanken extra cachet mee te geven

leren plankdragers

In principe zijn wandplanken in de eerste plaats vooral heel functioneel. Daarover later meer. Als je de wandplanken in jouw huis naast effectief ook wat stijl wilt meegeven, dan zou je dit kunnen doen door voor een fraai ogend type hout te kiezen. Onderschat daarnaast zeker ook niet welke rol het materiaal kan spelen waarmee je de wandplank bevestigt of ophangt. Met dit materiaal kun je immers veel extra cachet meegeven aan de wandplanken en daarmee de kamer waar deze planken aan de muur hangen. Met name een leren plankdrager is hierbij bij uitstek geschikt. Een leren plankdrager geeft namelijk een stijlvolle en ook een tikkeltje stoere look mee aan de planken. Handig van leer is bovendien dat dit in talrijke kleuren verkrijgbaar is en eenvoudig in formaat te verstellen is.

leren plankdragers

De algemene voordelen van wandplanken op een rij

Het aanbrengen van een aantal wandplanken aan de muren van je huis levert je, ongeacht welke plankdragers je gebruikt, op de volgende manieren profijt op:

  • Een wandplank biedt je extra opbergruimte. Dit is altijd reuze handig, maar vooral als je in een woning van bescheiden omvang woont. Dat geldt ook wanneer je dusdanig veel spullen in huis hebt dat het handig zou zijn om efficiënter met de beschikbare ruimte om te gaan.
  • Een wandplank geeft je de mogelijkheid om je mooiste spullen op een goede manier te showen.
  • Wandplanken brengen extra sfeer en levendigheid in huis aan.