Franky's Place

Alles en meer over wonen

Lekker aan de slag met Makita

makita-lxt309-combiset-18v-li-ionLekker aan de slag met Makita

 

Nog niet zo lang geleden hebben mijn vriendin en ik een eigen huisje aangeschaft, een bungalow in het bos. Verder huren we nog een pand in de stad, midden in het centrum. Voor ons is dat heel handig want we werken allebei in het centrum en bovendien bruist het er van het leven om ons heen. We zijn sociale dieren dus dit vinden we heerlijk, maar tegelijkertijd vinden we het ook heerlijk om in het weekend weg te kunnen, ons af te kunnen sluiten van het leven om ons heen. Daartoe hebben nu lekker ons huisje midden in het bos, waar we gelijk verliefd op werden op het eerste moment dat we het bezichtigden. Nu is voor mij ook de periode aangebroken dat ik lekker kan klussen, we trekken er wel ongeveer een jaar voor uit om het helemaal op te knappen en dat is wel nodig ook. Ik heb gelijk meteen maar even allerlei tools van Makita aangeschaft, de beste op dit gebied. Mijn vader had ook altijd gereedschap van Makita maar in plaats van het altijd maar te moeten lenen heb ik gewoon maar een eigen voorraad aangeschaft. Bovendien heb ik allerlei gereedschap nodig dat mijn vader zelf niet heeft en dus is het gewoon ontzettend handig het zelf te hebben. Dan ben ik nooit afhankelijk van wat anderen hebben maar kan ik er gewoon zelf mee aan de slag op het moment dat ik het zelf wil.