Franky's Place

Alles en meer over wonen

Lasersnijder brengt de werkdruk weer omlaag

Lasersnijder brengt de werkdruk weer omlaag

 

Een lasersnijder voor onze reclame afdeling! Eindelijk heb ik de opdracht er door en werk ik super fijn om al het reclame materiaal voor onze filialen te verzorgen. Vroeger stond ik al zwetend op het laatst nog alles uit te zoeken wat naar welk filiaal stond voordat de vrachtwagen arriveerden. Tegenwoordig is dit gesneden koek! En gelukkig maar. Er zijn in de loop der jaren een hoop filialen bijgekomen en dat is te merken in onze dagelijkse werkzaam heden. Er zitten twee man die de reclame ontwerpen en voor ons aanleveren. Wij maken de reclame. Ik sta met nog een collega dus in de werkplaats en ben druk bezig om alle acties zo mooi mogelijk over te brengen. Alles moet aangevuld zijn om geen enkel filiaal over te kunnen slaan. En dat levert soms een flinke druk. Nu kunnen wij vooraf al een hele boel klaarzetten zodra wij weten wat er aan gaat komen. Als het om folders gaat of een aankondiging voor op de toonbank, of een aanplakbiljet in de winkel aan het raam enzovoorts. Niets is zo erg als wij klachten krijgen van een winkel die van ons afhankelijk is. Nu met de lasersnijder kan ik opgelucht ademhalen. De lasersnijder doet precies wat ik wil en hoeveel ik wil zonder nacontrole hiervan. Want dit soort dingen nemen werkelijk onnodig tijd in beslag. Daarom kan ik ruim van te voren alle onderlinge leveringen voorzien van al het juiste reclame materiaal. Ik heb weer rust in mijn werk gevonden en ook bij mijn collega. Ik had dan ook geen beter oplossing kunnen bedenken dan deze lasersnijder! De mensen van alle afdeling weten niet waar ik het over heb als ik vol enthousiasme met mijn stapels voorbij kom. Maar dat geeft ook niet. Zolang ik er zelf maar heel vrolijk van word!