Franky's Place

Alles en meer over wonen

Laat snel het dak repareren

daklekkage

Ineens is het erg zonder dat je er erg in hebt, een lekkage van het dak. Je zit lekker te eten en de druppels hangen aan het plafond. De plaats waar het water naar beneden komt is in de meeste gevallen niet de plek waar de daklekkage zich bevindt. Het wordt dus een hele zoektocht om erachter te komen waar het mis gaat, gelukkig zijn er tegenwoordig specialisten die snel en op een vakkundige manier het lek weten te vinden. Hoe eerder de lekkage is gevonden, hoe minder schade je aan je woning hebt.

Ga niet zelf op onderzoek uit

Je hebt de neiging om als eerste zelf op onderzoek uit te gaan, toch is dit bij een daklekkage niet altijd verstandig om te doen. Niet ieder dak is geschikt om zomaar op te lopen, tevens kun je ook meer schade aanrichten waardoor je nog verder van huis bent. Probeer dit altijd te vermijden, weet je niet wat je precies moet doen haal dan een vakman of specialist erbij die wel weet wat die moet doen. Lekdetectiemoorman.nl is de specialist op het gebied van het opsporen van lekkages, snel en professioneel wordt de lekkage verholpen.

daklekkage

Geen onnodig breekwerk

Voorheen moest er met het nodige hak en breekwerk een lekkage worden opgespoord, tegenwoordig wordt er met de modernste apparatuur zonder te breken een lekkage opgespoord. Dit heeft als voordeel dat je geen tot weinig schade hebt, en direct bij het goede punt zit waar de lekkage ook daadwerkelijk zit. Alleen op de plaats waar de reparatie uitgevoerd moet worden, zullen er werkzaamheden worden verricht. Ook scheelt dit veel geld in de arbeidskosten, het mes snijdt dus aan meerdere kanten. Je kunt bij het bedrijf terecht voor allerlei soorten lekkages, dan een daklekkage tot een lekkage van de vloerverwarming.