Franky's Place

Alles en meer over wonen

Laat je boeiboord professioneel vervangen

boeiboord

Mijn man en ik hebben laatst besloten om ons boeiboord te laten vervangen. Na lang nadenken en overleggen zijn we tot de conclusie gekomen dat het een goede investering was. Toen we eenmaal die conclusie getrokken hadden, heb ik er gelijk werk van gemaakt. Ik hou van aanpakken en ondernemen dus daarom begin ik altijd gelijk. Soms is dat een hele fijne eigenschap want daardoor krijg ik veel dingen gedaan. Soms kan het ook averechts werken omdat ik veel te snel wil terwijl dat niet altijd mogelijk is. Gelukkig kan mijn man mij altijd goed bijsturen en afremmen als ik dingen te snel wil. Ik ben blij dat mijn man mij op die momenten mij even tegenhoud zodat het uiteindelijk wel gebeurt maar wel op een goede manier.

boeiboord

Hoe pak jij dat aan?

Van een vriendin van mij hoorde ik een vreselijk verhaal van een bedrijf die haar boeiboord ging vervangen. Ze hadden zich namelijk voor gedaan als een heel professioneel bedrijf. Ze zeiden dat ze precies wisten waar ze mee bezig waren maar niks bleek minder waar. Ze bleken achteraf totaal niet opgeleid te zijn en dat zag je ook in het eind resultaat terug. Ze hadden het beter niet kunnen laten doen, want van te voren zag het er een stuk mooier uit. Ik besloot daarom eerst goed te onderzoeken. Uiteindelijk kwam ik bij een heel betrouwbaar bedrijf terecht. Ze waren zeer klantvriendelijk en ze lieten gelijk zien dat ze ervaring hadden. Dat gaf mij veel vertrouwen in de vervangen. boeiboord