Franky's Place

Alles en meer over wonen

Kracht van zonnewijzers windwijzers

zonneKracht van zonnewijzers windwijzers

 

Zonnewijzers windwijzers, ik ben er dol op. Het liefst staat mijn hele tuin vol met zonnewijzers windwijzers, ik vind het een bepaalde uitstraling geven en ik voel mij er erg fijn bij. Ik hou er van als je huis en tuin helemaal op orde is, wanneer je met een fijn gevoel thuis komt en je je veilig voelt. Vroeger had ik al een fascinatie voor zonnewijzers en windwijzers. Mijn opa had er twee in de tuin staan en altijd als we er op bezoek gingen, kon ik uren er naar kijken. Toen ik op mijzelf ging wonen, kreeg ik heel gepast, van hem ook een echte authentieke zonnewijzer. Wat wel grappig was, want ik woonde op kamers en had alleen maar een klein balkonnetje waar ik de zonnewijzer op neer kon zetten. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een prachtig huis met grote tuin. Toen mijn man en ik hier ons intrede in deden, ben ik eigenlijk gelijk met de tuin bezig geweest. Ik hou van de natuur en ik was zo dankbaar voor het feit dat ik een tuin had. Ik heb er veel tijd en energie in gestoken, zorgvuldig de plantjes uitgezocht en de bloemen. We hebben zelfs een boom geplant! Omdat ik dit zo leuk en mooi vond hebben we een klein ‘tuin’ feest gegeven, wat erg gezellig was. Toen heb ik van een goede vriend van mij ook een prachtige zonwijzer gekregen, om mijn kleine verzameling uit te breiden.