Franky's Place

Alles en meer over wonen

Kosten aanbouw berekenen

Kosten aanbouw berekenen is niet zo lastig als je weet hoe. Daar hebben de mensen achter verbouwaanvraag.nl voor jou over na gedacht. Wanneer je eens op deze website kijkt dan zul je snappen waarom ik zo tevreden ben over onze verlengde woonkamer.

Wij hebben deze beslissing gemaakt nog voor dat wij de woning betrokken. Wij hebben namelijk sinds kort een woning gekocht en wij wilde nog twee maanden in onze huurwoning blijven zodat wij ons nieuwe huis volledig naar ons zin konden maken alvorens wij deze gingen bewonen.

Kosten aanbouw berekenen

Alles op tijd klaar voor de verhuizing

Toen wij al snel wisten hoe wij de kosten voor onze aanbouw moesten berekenen, hebben wij natuurlijk direct actie ondernomen. Onze wens was dat er zo spoedig mogelijk kon worden gestart met de verbouwing en dit kon! Toen alles was uitgemeten hebben wij tijdens de verbouwing de vloer uitgezocht en deze werd een week later bij ons thuis geleverd. Het klinkt misschien gek maar voor vele mensen is een verbouwing en een verhuizing een stressvolle periode maar wij hebben dit eigenlijk met plezier ervaren. De reden hiervan is omdat alles verliep volgens wens en afspraak. De aannemer heeft perfect werk geleverd en wij hebben niets teveel betaald.

Dankzij de informatie die wij hebben gevonden op de website, hebben wij op een zeer spoedige manier de juiste aannemer gevonden en wisten wij voor de bouw waar wij financieel aan toe waren. Daarom wilde ik deze aanrader delen met iedereen dit dit bericht leest. Kijk maar eens naar de vele andere mogelijkheden van verbouwen die deze website te bieden heeft als het gaat om het financiële plaatje.

Kosten aanbouw berekenen