Franky's Place

Alles en meer over wonen

klik hier op de website van: www.mypalmshop.nl

Ben jij opzoek naar leuke planten? Tip: klik hier www.mypalmshop.nl! Hier is het namelijk mogelijk om de planten online te bestellen welke met de juiste zorg wordt thuisbezorgd.

Zo nu en dan kan ik lekker “neuzen” op het internet. Zoeken naar nieuwe dingen en dit vervolgens bestellen is iets wat ik al jaren met plezier doe. Ook deze keer ben ik gaan zoeken naar nieuwe planten. Ik wilde speciale planten vinden welke ik nog niet ken. Uiteindelijk terecht gekomen bij diverse tuincentrums én bij My palm Shop.

Ruime keuze

Bij het bekijken van het assortiment merkte ik dat vrijwel alle planten nog niet bekend zijn voor mij. Enthousiast geworden? Ja zeker! Heb er dan ook meteen voor gekozen om hier een bestelling te plaatsen met een (voor mij) nog onbekende plant. Bij het in ontvangst nemen van mijn bestelling was ik verbaasd hoe netjes en zorgvuldig het was ingepakt. De plant heeft hier vrijwel niet onder geleden en staat nu onwijs mooi te schitteren in de hoek van mijn woonkamer.

Mocht je geinteresseerd zijn in wat ik heb gekocht. Ik heb deze keer de palmlelie besteld. Een prachtige kleine plant welke ik nog niet eerder kende. Voor mij was het dan ook even kijken hoe dat de palmlelie behandeld moest worden. Achteraf gezien was het erg eenvoudig en geniet ik nog steeds van mijn prachtige plant. Ondertussen heb ik al een paar nieuwe planten erbij besteld. Uiteraard planten welke ik nog niet eerder van zijn bestaan wist. Klik hier voor leuke planten bij www.mypalmshop.nl.