Franky's Place

Alles en meer over wonen

Klassiek interieur met een modern tintje

bureau

badkuipVoor mij gaat er niks boven een klassiek interieur. Zo’n klassiek interieur ademt vaak gezelligheid en daarbij komt ook nog eens kijken dat zo’n interieur vaak als tijdloos wordt beschouwd. Zelf vind ik de combinatie van een klassiek interieur met moderne invloeden echt geweldig. Door de mensen in mijn omgeving word ik vaak een interieur junkie genoemd, omdat ik vaak van verschillende soorten objecten in een interieur foto’s maak.

Kwaliteit

Het is niet makkelijk om een huis klassiek in te richten. Een van de belangrijkste dingen van een klassiek interieur vind ik dat de meubels kwaliteit moeten uitstralen. Dat meubels kwaliteit uitstralen vind ik belangrijk, omdat dit vaak een teken is dat het degelijke meubels zijn en daarom ook lang mee gaan.

zwart-wit-bureauTegenwoordig wordt er heel erg met contrast van natuurlijke materialen gespeeld en daar ben ik zelf helemaal weg van. Door contrast en contrasten tussen materialen ontstaat er een hele moderne sfeer. Als dit goed wordt gecombineerd met een klassiek interieur dan ziet dit er vaak heel erg goed uit.

Denk maar aan beton en hout. Deze twee materialen zijn totaal verschillend, maar als deze goed worden gecombineerd kan dit een hele luxe en klassieke uitstraling geven. Op de website van Huis-Inrichten zie je deze stijlen vaak langskomen.

Als je toevallig van plan bent om je huist klassiek in te richten dan heb je zeker wat aan de inspiratie die op deze website te vinden is. De meeste ontwerpen hebben klassieke invloeden die je zeker niet over het hoofd gaat zien!