Franky's Place

Alles en meer over wonen

Kiezen voor tegels houtlook

tegels houtlook

Een nieuwe vloer uitkiezen is altijd lastig. Je wilt namelijk wel een vloer hebben die er erg mooi uitziet, maar je wilt er ook niet al teveel geld aan kwijt zijn. Ook op het gebied van onderhoud wil je dat het zo min mogelijk tijd en energie kost. Stofzuigen zal een van de dingen zijn die je toch wel moet blijven doen, maakt niet uit welke vloer je in huis hebt liggen, maar de ene vloer zal beter tegen water en vloeistoffen kunnen dan de andere vloer. Misschien wil je namelijk wel een vloer gemaakt van hout. Het enige probleem is dat hout erg slecht tegen water kan. Mocht er een glas water over de vloer vallen dan zul je dit ook zo snel mogelijk moeten opruimen omdat je anders schade aan de vloer zal krijgen. Dan kun je wel kiezen voor tegels houtlook. Dit zal dan sprekend op een houten vloer lijken, maar toch zal de vloer zijn gemaakt van steen. 

tegels houtlook

Populair

Je zult ook merken dat tegels houtlook steeds populairder worden. Dit komt onder andere omdat je het uiterlijk van hout hebt en de eigenschappen van tegels. Je pakt dus het beide van de twee werelden en maakt hiermee een bijna perfecte vloer. Een van de grootste voordelen is misschien ook wel dat de vloer tegen water zal kunnen. Bovendien zal dit er dus ook meteen voor zorgen dat de vloer erg makkelijk is schoon te maken.

Lange tegels

Wanneer je kiest voor een vloer wat is gemaakt van hout zul je zien dat er lange planken op de vloer zullen worden gebruikt. Dit is namelijk ook hoe je het efficiëntst een vloer kan leggen. Wanneer je dan kiest voor tegels houtlook zul je ook merken dat de tegels dezelfde lengte hebben als een plank waardoor het nog meer zal lijken op een houten vloer.