Franky's Place

Alles en meer over wonen

Jouw unieke industriële interieur

industriële kast kopen

Het industriële interieur is jaren geleden de woonkamer binnen gekomen en is daar niet meer weg gegaan. Deze trend is anno 2021 nog steeds een van de meest populaire interieur looks. Of je nu gaat voor industriële hanglampen of een je wilt een industriële kast kopen, industrieel laat zich erg goed combineren met bijvoorbeeld neutrale tinten, of juist met een betonlook.

industriële kast kopen

Combineer

Je hebt besloten dat je industriële elementen toe wilt voegen aan je interieur. Je hebt bijvoorbeeld je zinnen gezet op een industriele kast kopen, maar je twijfelt of de kast zal passen bij de rest van je interieur. Hier hoef jij je absoluut geen zorgen over te maken. Sterker nog, industriële meubels laten zich erg goed combineren met verschillende stijlen. Wat het grote voordeel aan industrieel is, zowel de kleuren als de materialen zijn neutraal. Dit betekent dat je het bruine hout en het zwarte staal met iedere andere look kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld een leren bank en een industriële kast erg goed combineren. Dit geeft het meteen een warme uitstraling. Ook kun je industrieel met verschillende kleuren combineren. Ook als je een landelijke inrichting hebt kun je de robuuste meubels erg goed matchen. Het is wel belangrijk dat de stijlen in balans zijn, dus wissel vooral af. Heb je een moderne inrichting in je woonkamer? Ook dit is erg goed te combineren. Je combineert dan het strakke van modern, en het stoere van industrieel.

Design en industrieel

Houd je van design in je interieur? Dit kun je ook ontzettend goed combineren met industrieel. Zo bestaan er bijvoorbeeld industriële vitrinekasten. Een stoere kast die je tegen een wand aan kunt zetten en je moderne keramiek of je design vazen hierin kunt uitstallen. Op deze manier voeg je een robuuste uitstraling toe aan je interieur, maar blijft het toch uniek en persoonlijk.

Je kunt met industrieel echt alle kanten op die jezelf wenst. Een uniek interieur is met industrieel erg makkelijk te bereiken. Wij gaven je een aantal voorbeelden, maar je kunt zelf het beste gaan uitproberen wat jij het mooiste vindt.