Franky's Place

Alles en meer over wonen

Je nieuwe huis verbouwen

tegels houtlook

Wat ben je blij als je rondkijkt in je nieuw huis je wordt er erg gelukkig van en je ruikt nog de geur van de verse verf en van het zaagsel omdat het net pas is verbouwd. Je wilt een housewarming geven omdat je zeker weet dat het af is en omdat natuurlijk iedereen het mag komen bewonderen. 

Housewarming van je nieuwe huis

Nu je iedereen hebt uitgenodigd is vandaag de dag, je gaat jouw nieuwe huis laten zien! Zelf woon je er al een week en merk je dat je iets mist aan je huis en ben je benieuwd of de andere dit ook zo zien of denken. De meeste mensen hebben nu al wel een rondleiding gehad door je nieuwe huis en vinden het erg mooi. Maar gelukkig zijn je ouders er en die missen inderdaad ook nog wat in je huis maar weten nog niet goed wat. Zodra ze op de bank zitten denken ze ik weet wat ik mis, je hebt nog helemaal geen muurdecoratie of wanddecoratie je gaat zitten en kijkt of je hetzelfde voelt en denk dit is het dit mis is nog.

Decoratie voor je nieuwe huis

Je surft het internet af en vindt meteen de juiste website homestylingshop.nl! Hier vind je allerlei mooie decoratie en accessoires voor je huis. Je bekijkt de website wel honderd keer want je ziet zoveel mooie spullen. Wat je ook meteen ziet en wat je nog niet in huis had is een wandklok voor aan je muur en je koopt er meteen een voor je slaapkamer maar dan de wandklok industrieel zodat ze niet hetzelfde zijn want er zijn zoveel mooie verschillende soorten. Ook weet je meteen als er weer een housewarming of verjaardag is ga ik een kado kopen op homestylingshop.nl er is voor elke vriendin of familielid iets anders unieks te vinden.