Franky's Place

Alles en meer over wonen

Je eigen raamfolie ontwerpen bij Windowdeco

transparante_raamfolie

Ik kreeg afgelopen week het idee om mijn raamfolie eens te verwisselen voor wat nieuwe raamfolie. Ze begonnen een beetje los te laten en werden een beetje vaal namelijk. Ik ging op zoek in de plaatselijke bouwmarkt naar een mooie nieuwe raamfolie, maar daar vond ik niet echt wat ik zocht. Wat ze bij de bouwmarkt hadden is allemaal zo standaard met mat of glas en standaard figuurtjes erin. Ik ging toen ik eenmaal weer thuis was op internet zoeken naar originele raamfolie en kwam op de website van Windowdeco waar je zelf je raamfolie kunt ontwerpen.

statische_raamfolie_statische_hectende_raamfolie (1)

Je kan op verschillende manieren je raamfolie ontwerpen.

  1. Full colour
  2. Gesneden raamfolie
  3. Transparante raamfolie
  4. Statische raamfolie

De full colour raamfolie vind ik een beetje teveel over de top en de statische raamfolie is meer voor gelegenheden als een verjaardag, jubileum of een huwelijk die je tijdelijk op je raam plakt met een feestje. Er blijven nog twee raamfolie varianten over waaruit ik kan kiezen. De transparante raamfolie kan je nog heel goed doorheen kijken en verliest dus mijn doel om de inkijk naar binnen te verminderen. De gesneden raamfolie is dus mijn keuze geworden. Heel mooi want deze raamfolie kan je online op hun website gewoon zelf ontwerpen. Met een online tool die op de website te vinden is kan je zeer makkelijk een ontwerp maken en bestellen bij Windowdeco. Je ziet direct wat de kosten worden voor de raamfolie en komt daardoor niet voor verassingen te staan. Ik heb net de tool even geprobeerd en werkt prima. Echt een aanrader dus indien u ook toe bent een het vervangen van uw raamfolie.

raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1