Franky's Place

Alles en meer over wonen

Jabostone, ook voor uw projectmatige tegels!

Ook voor projecttegels bent u bij Jabostone B.V. aan het juiste adres. Natuurlijk is er geen specifieke tegel die altijd de juiste projecttegel vormt. Een interieurstylist die voor een hippe bar aan de slag gaat zoekt iets ’trendy en unieks’ waarbij het design en de ‘look’ de primaire factor is. Een projectontwikkelaar met een strak budget wilt een onderhoudsvriendelijke en toegankelijke tegel met een scherpe prijs. In 9 van de 10 gevallen zijn de mensen die zoeken naar een ‘projecttegel’ op zoek naar een toegankelijke tegel – zowel qua look als afmeting(en) – voor een scherpe prijs. De tegel moet daarnaast onderhoudsvriendelijk en vaak ook van topkwaliteit zijn (lees: een hoge slijtklasse).

Wij voeren dan ook altijd een gerichte collectie van dit ’type’ tegels binnen onze vaste (voorraadhoudende) tegelcollectie. U vindt altijd een aantal subtiele natuursteen look, betonlook en houtlook tegels die aan bovenstaande eigenschappen voldoen en dus in de meeste gevallen ideaal zijn voor projectmatige toepassingen. Topkwaliteit en 1e keus keramische tegels uit Italië & Spanje met een toegankelijke look en uitstraling voor een vaste scherpe prijs. En bent u op zoek naar een grote partij, dan denken wij graag met u mee, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wij gaan gericht op zoek naar de perfecte tegelpartij!

Bent u op zoek naar een specifieke tegel die wij niet voeren binnen onze vaste collectie. Dit kan natuurlijk altijd voorkomen, maar dat wilt niet zeggen dat wij u niet kunnen helpen. Jabostone B.V. is een flexibele tegelimporteur en wij helpen u graag bij het vinden van die perfecte projecttegel. Met een uitgebreid netwerk van topkwaliteit fabrieken, leveranciers, agenten en gerelateerde organisaties in Italië en Spanje kunnen wij gericht voor u op zoek gaan. Wanneer u ons voorziet van de juiste kaders (gewenste look, afmeting, prijsniveau, etc.) gaan wij gericht voor u op zoek. Wij selecteren een aantal mogelijkheden die precies binnen uw perfecte ‘projecttegel plaatje’ passen, verzorgen samples en uiteraard zorgen wij voor een scherpe prijs. Ook het verdere project is in samenspraak vorm te geven en af te kaderen. Wilt u dat wij het transport verzorgen bijvoorbeeld, of wilt u zelf ‘af fabriek’ laden, alles is mogelijk en wij denken graag met u mee.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor ieder project een passende tegelpartij vinden. Onder het genot van een kop koffie lichten wij dit graag toe. Bel, mail, vul een contactformulier in of breng een bezoek aan ons kantoor in Baarlo (Venlo). Wij zorgen ervoor dat u snel een gericht voorstel ontvangt!