Franky's Place

Alles en meer over wonen

Ik verheug me op de goedkope tuinmeubelen die ik aanschafte

Ik verheug me op de goedkope tuinmeubelen die ik aanschafte

 

Je mag er het seizoen niet voor vinden, maar onlangs ben ik op zoek gegaan naar goedkope tuinmeubelen, omdat juist dit het seizoen ervoor is. Begrijp me niet verkeerd, ik weet heus wel dat het eigenlijk het beste is als je in de lente of zomer lekker in je tuin zit, maar mijn vriend en ik zitten er het liefst het hele jaar door. Er is een set voor in de tuin die ik al sinds het voorjaar in gedachten heb, die wil ik echt heel, heel graag kopen. In het voorjaar was ie nog een beetje boven ons budget en daarom heb ik lang gewacht tot ze wellicht als goedkope tuinmeubelen konden worden aangeboden. Dat blijkt nu ook het geval te zijn en daarmee kom je erachter dat het soms toch wel echt loont om af te wachten, om geduld te kweken. Ik kan bijna niet wachten op de komst van deze tuinset, hij wordt aankomende week geleverd namelijk. Ik heb de oude set vast weggedaan want we hebben er echt geen ruimte meer voor zo direct met de nieuwe tuinset, en al kon ik er een ander plekje voor vinden dan nog zou het niet uitmaken, ik wil die verfoeide meubels uit de tuin hebben namelijk, het is tijd voor de nieuwe set waar ik me al maanden op verheug. En hoewel het winter is, mag dat de pret absoluut niet drukken, want ik ga me er alsnog goed in vermaken!