Franky's Place

Alles en meer over wonen

Het gebruiken van spa filters is goed voor je zwembad.

binnen_filter Ik ben een grote fan van een zwembad in de tuin. Als ik bij andere mensen op visite ben die een zwembad in de tuin hebben kan ik er uren naar blijven kijken. Hoe dat het zo komt weet ik niet maar ik ben er zeer enthousiast over. Sinds een maandje hebben wij ook ons eigen zwembad in de tuin laten plaatsen. Dit hebben we cadeau gekregen van vrienden aangezien hun het hadden opgemerkt dat ik zo enthousiast ben over hun zwembad. natuurlijk hebben we eraan meebetaald, alleen wisten wij niet dat we er spa filters bij moesten bestellen. Dit is iets wat ik ook nooit had geweten tot vrienden bij ons op visite kwamen.

Waar te bestellen?

bodyfit_lang2

Bij hun bezoek hebben ze mij het nodige verteld wat ik halen moest om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van het zwembad. De spa filters had ik besteld maar ook de chloortabletten heb ik er gelijk bijbesteld. Ik heb deze keer mijn bestelling gedaan bij bodyfitwebshop.nl en weet zeker dat ik er de volgende keer weer ga bestellen. Stukken voordeliger als dat ik elders gezien heb. Zelfs hun assortiment was een stuk groter als dat ik bij andere bedrijven gezien heb.

dimension_one_spa_ez_lock