Franky's Place

Alles en meer over wonen

Groot assortiment van Gusj

Afgelopen maand zat ik met een vervelend gevoel op de bank. Zo vond ik dat het interieur niet echt gezellig is. Ik wilde hier daarom graag wat aan veranderen. In eerste instantie wilde ik graag nieuwe meubels aanschaffen, maar toen kwam ik ook hele leuke decoratie spullen tegen op de webshop van Gusj. Op de webshop staan gigantisch veel spullen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Het fijne is ook dat alle producten een goede omschrijving hebben, zodat je precies weet wat je koopt. Daarnaast is het bedrijf ook nog eens super voordelig. Als je de prijzen van hun vergelijkt met overige aanbieders, dan zit daar een gigantisch verschil tussen.

Online besteldGUSJ_GlasRekje

Op de webshop kon je online een bestelling plaatsen. Gusj heeft dat echt perfect geregeld. Zo staat alles goed aangegeven en heeft de webshop meerdere betaalfuncties. Persoonlijk vind ik dat erg fijn! Mijn bestelling werd binnen 2 dagen al geleverd. De service van Gusj is dus perfect, evenals de kwaliteiten van de producten die ze leveren. Het is daarom ook zeker voor herhaling vatbaar. Alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf hebben ze. Een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer?

Bekijk de website voor het uitgebreide assortiment. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Dit kan telefonisch en via de mail.