Franky's Place

Alles en meer over wonen

Green Egg BBQ voor een optimale BBQ ervaring

green egg bbq

Heerlijke zomerse avond met een koude drankje komen u tegemoet! Hoe heerlijk zou het zijn als u een goed stuk vlees of een heerlijke visje kan bereiden voor uw vrienden en familie? Met de Green Egg bbq van het Luxe Buitenleven bent u de koning van uw tuin! Heeft u altijd al een goede en mooi uitziende barbecue gewild maar nooit geweten wat voor moois er te koop is? Neem dan snel een kijkje bij Het Luxe Buitenleven in Dussen! U vindt hier de mooiste keramische bbq’s en de beste accessoires waardoor u nog beter uw vlees, vis en groentes kan bereiden voor uw vrienden en familie. Een familie feestje bij u in de tuin is een waar spektakel met een unieke Green Egg bbq!  Een Green Egg bbq van Kamado is niet zo maar een barbecue. U kunt met een Green Egg bbq ook bakken en grillen. U kunt zo op verschillende manieren heerlijke gerechten bereiden in uw buitenkeuken.

green egg bbq

Green Egg bbq is een bijzondere barbecue

De Green Egg bbq is niet zo maar een barbecue! Door de speciale eivormige vorm dient de Green Egg bbq als een ware blikvanger in uw tuin of op uw terras maar doordat de Green Egg op deze manier gemaakt is blijft de warmte goed in de bbq hangen. De Green Egg bbg is gemaakt van een bijzonder soort keramiek. Dit keramiek is oorspronkelijk voor NASA-doeleinden ontwikkeld en daardoor is deze unieke keramieksoort extreem isolerend en warmte weerkaatsend. Deze keramieksoort zorgt ervoor dat er tijdens elke kooktechniek warmtegolven ontstaan die zorgen voor het bijzondere smaakaccent. Omdat deze keramieksoort extreem isolerend is, kan de temperatuur binnen de Green Egg heel nauwkeurig worden afgesteld, zelfs als het buiten vriest. De temperatuur buiten de barbecue heeft geen invloed op het kookproces binnen in de Green Egg bbq. 

green egg bbq

Green Egg bbq aanschaffen 

U kunt bij Het Luxe Buitenleven uw hart ophalen bij de verschillende soorten en maten Kamado bbq’s. In de loop van de jaren zijn er verschillende barbecue’s in de verkoop erbij gekomen maar de Green Egg bbq,  de Kamado Joe en de Kamado grill zijn dé barbecue’s van dit moment! Heeft u altijd al een Green Egg in uw tuin willen hebben en bent u benieuwd wat voor heerlijke gerechten u kunt bereiden op uw barbecue? Ga dan snel naar het Luxe Buitenleven in Dussen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het bereiden van uw vlees, vis en groentes!