Franky's Place

Alles en meer over wonen

Franse Tafelkleden

Franse Tafelkleden

Sfeer in huis brengen kan soms lastiger zijn als mensen denken. Een huis kan er van binnen wel heel erg mooi uitzien, maar als in deze inrichting geen warmte zit voelt het alsnog niet als jouw huis. Er bestaat een dunne lijn tussen een warme woonkamer waar de sfeer hangt dat er geleefd wordt en het idee dat een woonkamer niet opgeruimd is. Als er één land goed is in het creëren van warmte in huis zijn het de Fransen. Deze mensen gebruiken heel erg veel hout in hun interieur. Ook is dit hout heel erg sierlijk gesneden. Zo krijg je een luxe uitstraling, maar toch warm. Ook Al gaan deze dingen niet perse hand in hand. Luxe is namelijk vaak heel strak en goed afgewerkt wat dan weer geen warmte uitstraalt. Franse tafelkleden zijn hier een groot onderdeel van.

Wat is het verschil tussen een normaal tafelkleed en een frans tafelkleed

Een normaal tafelkleed die mensen vaak op de tafel leggen is meestal egaal en een saaie kleur zoals antreciet of wit. Als je een goede warme sfeer wilt maken als bijvoorbeeld jouw familie komt eten is dit niet de beste oplossing. Je kunt namelijk ook  kiezen voor een wat sfeervoller tafelkleed zoals de Franse tafelkleden. Deze tafelkleden hebben mooie designs die afkomstig zijn uit de franse stijl. Deze geven veel warmte weg en zijn ook nog eens mooi.

Franse Tafelkleden

Buiten en binnen

Vaak zijn tafelkleden die je koopt voor het bedrag wat je betaalt voor een Frans tafelkleed alleen voor binnen. Deze tafelkleden kun je ook voor buiten de deur gebruiken. Ze zijn namelijk weerbestendig en kunnen wel een stootje hebben. Zo kun je dus ook gewoon op de buitentafel lekker dineren onder het avond zonlicht. Zeker in de zomer is dit heel erg fijn.