Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een supermooie kast op maat laten maken

Sinds ik mijn nieuwe kast op maat laten maken ben ik een zeer gelukkig persoon. Ik woon in een heel mooi huis, niets op aan te merken. Maar wat ik graag anders had gezien zijn de slaapkamers. Deze hebben een schuin dak. Wat ik erg vervelend vind, omdat je nergens een fatsoenlijk opbergmeubel neer kan zetten. Tot op heden had ik daar bakken met kleding staan, maar het bleef altijd een rommelhoekje. Daarom ben ik naar een andere mogelijkheid gaan zoeken en deze al heel snel gevonden. Dom dat ik daar niet eerder aan gedacht had. 

Ben een zeer tevreden mens

Nooit kunnen bedenken wat een kast op maat laten maken al niet voor mij kon doen.  Mijn humeur is er stukken beter van geworden en de uitstraling van mijn slaapkamers nog beter. Nadat een medewerker van de Hubo bij mij thuis was geweest om te kijken welk opberg meubel het beste i de slaapkamers zal passen en de maten heeft opgenomen is deze aan de slag gegaan. Zo heeft deze niet alleen een schuifdeur, maar ook een draaideur model gemaakt. 

Mocht je ook interesse hebben in wat Hubo voor je kan betekenen, kijk dan eens op hun site voor de mogelijkheden, of ga even langs de winkel.